Ozon Tedavisi İşe Yarıyor Mu?

Ozon tedavisi 165 yıldan beri tıbbın hizmetinde olan, beş kıtaya yayılmış, sayısız bilimsel yayınla desteklenmiş bir tedavidir. Ancak tek başına ozon mucize yaratamaz. Ozon da bütün tedaviler gibi, her hekimin elinde başka türlü etkiler gösterir.

Öncelikle hekim hastasını iyi değerlendirmiş, ve tedavi ihtiyaçlarını doğru belirlemiş olmalıdır.

Ozon tedavisi bazen 8-10 seans yapıldığında, hastalık belirtilerinde yeteri kadar düzelme olmamış olabilir. Bu, tedavinin başarılı olmadığına değil, tedavi süresinin o kişi için yetersiz olduğu anlamına gelebilir.

Her hastaya standart bir tedavi herkeste işe yaramayabilir.

Bazı durumlarda 80-100 ml kan alınarak yapılan bir tedavi değil de, 200-250 ml kan alınarak yapılan bir tedavi gerekiyor olabilir.

Her hasta farklıdır. Bir hasta sadece ozon tedavisi ile iyileşmiş olabilir ama bir başkasının destekleyici başka tedavilere de ihtiyacı olabilir.

Başka hiçbir yönden destek görmeyen bir ozon tedavisi kolaylıkla başarısız olabilir.

Örneğin şeker hastalığında hastanın yiyecek seçimi konusunda tıbbi rehberlik almaksızın sadece ozon tedavisi ile kan şekerinin dengelenmesi, etkisi ancak birkaç saate dek uzayabilen, kısa vadeli bir çözüm olacaktır.

Otoimmün hastalıklarda vücudun toksin yükünü gözardı eden bir tedavi etkili olmayabilir.

Ozon tedavisi ile zayıflamak isteyenlere sadece ozon tedavisi uygulayarak, detoks veya kişiye özel beslenme rehberliği yapmamak zaman kaybı olacaktır.

İnsan varlığı vücudu, duyguları ve zihinsel dinamiği ile bir bütündür. Sağlık, bu bütünün tüm parçalarının çalışması ile olur.

Hekimin hastasına tüm bu alanlarda yardımcı olması tedaviyi etkili ve kalıcı kılacaktır.

Daha fazla içerik ve bilgi için -> https://drnilgunerozturk.com‘u ziyaret edin!

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu